Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Джога, Ольга Валентинівна - Виробничо-технологічна підготовка фахівців із ресторанної справи у закладах вищої освіти

Джога, Ольга Валентинівна - Виробничо-технологічна підготовка фахівців із ресторанної справи у закладах вищої освіти

Виробничо-технологічна підготовка фахівців із ресторанної справи у закладах вищої освіти
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Джога, Ольга Валентинівна
Виробничо-технологічна підготовка фахівців із ресторанної справи у закладах вищої освіти : монографія
Видавництво: Сочінський М. М., 2024 г.
ISBN 978-966-304-551-1

(UA) Книга
III> 113775
946163 Главный филиал

Джога, Ольга Валентинівна.
Виробничо-технологічна підготовка фахівців із ресторанної справи у закладах вищої освіти : монографія / Ольга Валентинівна Джога, Уман. держ. пед. ун-т ім. П. Тичини.– Умань : Сочінський М. М., 2024.– 147 с. : іл., табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 131-147 та у підрядк. прим. – На укр. яз.
ISBN 978-966-304-551-1.

УДК 378.147:640.4](02.064)

-- 1. Ресторанне господарство – Фахівці – Професійна підготовка – Монографії. 2. Економічна освіта – Навчальний процес – Україна – Монографії.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025