Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Джога, Ольга Валентинівна - Виробничо-технологічна підготовка фахівців із ресторанної справи у закладах вищої освіти
Джога, Ольга Валентинівна - Виробничо-технологічна підготовка фахівців із ресторанної справи у закладах вищої освіти
Книга
Автор: Джога, Ольга Валентинівна
Виробничо-технологічна підготовка фахівців із ресторанної справи у закладах вищої освіти : монографія
Видавництво: Сочінський М. М., 2024 г.
ISBN 978-966-304-551-1
Автор: Джога, Ольга Валентинівна
Виробничо-технологічна підготовка фахівців із ресторанної справи у закладах вищої освіти : монографія
Видавництво: Сочінський М. М., 2024 г.
ISBN 978-966-304-551-1
(UA) Книга
III> 113775
946163 Главный филиал
Джога, Ольга Валентинівна.
Виробничо-технологічна підготовка фахівців із ресторанної справи у закладах вищої освіти : монографія / Ольга Валентинівна Джога, Уман. держ. пед. ун-т ім. П. Тичини.– Умань : Сочінський М. М., 2024.– 147 с. : іл., табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 131-147 та у підрядк. прим. – На укр. яз.
ISBN 978-966-304-551-1.
УДК 378.147:640.4](02.064)
-- 1. Ресторанне господарство – Фахівці – Професійна підготовка – Монографії. 2. Економічна освіта – Навчальний процес – Україна – Монографії.
III> 113775
946163 Главный филиал
Джога, Ольга Валентинівна.
Виробничо-технологічна підготовка фахівців із ресторанної справи у закладах вищої освіти : монографія / Ольга Валентинівна Джога, Уман. держ. пед. ун-т ім. П. Тичини.– Умань : Сочінський М. М., 2024.– 147 с. : іл., табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 131-147 та у підрядк. прим. – На укр. яз.
ISBN 978-966-304-551-1.
УДК 378.147:640.4](02.064)
-- 1. Ресторанне господарство – Фахівці – Професійна підготовка – Монографії. 2. Економічна освіта – Навчальний процес – Україна – Монографії.