Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Антонюк, Ірина Юріївна - Кава. Какао. Шоколад
Антонюк, Ірина Юріївна - Кава. Какао. Шоколад
Книга
Автор: Антонюк, Ірина Юріївна
Кава. Какао. Шоколад : навч. посіб.
Серія: Технологія продукції ресторанного господарства
Видавництво: Держ. торг.-екон. ун-т, 2024 г.
ISBN 978-966-918-139-8
Автор: Антонюк, Ірина Юріївна
Кава. Какао. Шоколад : навч. посіб.
Серія: Технологія продукції ресторанного господарства
Видавництво: Держ. торг.-екон. ун-т, 2024 г.
ISBN 978-966-918-139-8
(UA) Книга
XIII> 72501
946169 Главный филиал
Антонюк, Ірина Юріївна.
Кава. Какао. Шоколад : навч. посіб. : [для студентів, які навч. за спец. ”Харч. технології”, ”Готел.-ресторан. справа”, ”Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу”, викладачів профіл. ЗВО III-IV рівнів акредитації та ін.] / Ірина Юріївна Антонюк, Анжеліка Олександрівна Медведєва, Тетяна Олександрівна Марцин, Держ. торг.-екон. ун-т; За ред. А. А. Мазаракі.– Київ : Держ. торг.-екон. ун-т, 2024.– 111 с. : фотоіл., табл.– (Технологія продукції ресторанного господарства)
80 пр.– Авт. на обкл. не зазнач.– Бібліогр.: с. 106 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-918-139-8.
УДК 663.91/.93(075.8)
-- 1. Кава – Виробництво – Технології – Підручники, посібники. 2. Шоколад – Виробництво – Технології – Підручники, посібники. 3. Какао-продукти – Виробництво – Технології.
XIII> 72501
946169 Главный филиал
Антонюк, Ірина Юріївна.
Кава. Какао. Шоколад : навч. посіб. : [для студентів, які навч. за спец. ”Харч. технології”, ”Готел.-ресторан. справа”, ”Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу”, викладачів профіл. ЗВО III-IV рівнів акредитації та ін.] / Ірина Юріївна Антонюк, Анжеліка Олександрівна Медведєва, Тетяна Олександрівна Марцин, Держ. торг.-екон. ун-т; За ред. А. А. Мазаракі.– Київ : Держ. торг.-екон. ун-т, 2024.– 111 с. : фотоіл., табл.– (Технологія продукції ресторанного господарства)
80 пр.– Авт. на обкл. не зазнач.– Бібліогр.: с. 106 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-918-139-8.
УДК 663.91/.93(075.8)
-- 1. Кава – Виробництво – Технології – Підручники, посібники. 2. Шоколад – Виробництво – Технології – Підручники, посібники. 3. Какао-продукти – Виробництво – Технології.