Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Божко, Наталія Володимирівна - Науково-практичні основи технологій м’ясомістких продуктів на основі м’яса водоплавної птиці і ре...
Божко, Наталія Володимирівна - Науково-практичні основи технологій м’ясомістких продуктів на основі м’яса водоплавної птиці і ре...
Автореферат/Дисертація
Автор: Божко, Наталія Володимирівна
Науково-практичні основи технологій м’ясомістких продуктів на основі м’яса водоплавної птиці і ре... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2025 г.
ISBN відсутній
Автор: Божко, Наталія Володимирівна
Науково-практичні основи технологій м’ясомістких продуктів на основі м’яса водоплавної птиці і ре... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2025 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 246668
Главный филиал
Божко, Наталія Володимирівна.
Науково-практичні основи технологій м’ясомістких продуктів на основі м’яса водоплавної птиці і регіональної аквакультури : автореф. дис. … д-ра техн. наук : спец. 05.18.04 / Наталія Володимирівна Божко, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2025.– 55 с. : рис., табл.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
A 246668
Главный филиал
Божко, Наталія Володимирівна.
Науково-практичні основи технологій м’ясомістких продуктів на основі м’яса водоплавної птиці і регіональної аквакультури : автореф. дис. … д-ра техн. наук : спец. 05.18.04 / Наталія Володимирівна Божко, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2025.– 55 с. : рис., табл.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.