Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Крафтові харчові технології: розроблення, дослідження, інжиніринг

Крафтові харчові технології: розроблення, дослідження, інжиніринг

Крафтові харчові технології: розроблення, дослідження, інжиніринг
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Крафтові харчові технології: розроблення, дослідження, інжиніринг : навч. посіб.
Видавництво: Олді+, 2024 г.
ISBN 978-966-289-914-6

(UA) Книга
XIII> 72581
950717 Главный филиал

Крафтові харчові технології: розроблення, дослідження, інжиніринг : навч. посіб. / Ігор Миколайович Дударєв, Олег Володимирович Кузьмін, Ірина Володимирівна Тараймович, Світлана Григорівна Панасюк, Василина Ярославівна Шемет, Луцький нац. техн. ун-т.– Одеса : Олді+, 2024.– 321 с. : рис., табл.
300 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-289-914-6.

УДК 663/664(075.8)

-- 1. Продукти, харчові – Виробництво – Технології, інноваційні – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025