Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Крафтові харчові технології: розроблення, дослідження, інжиніринг
Крафтові харчові технології: розроблення, дослідження, інжиніринг
Книга
Автор:
Крафтові харчові технології: розроблення, дослідження, інжиніринг : навч. посіб.
Видавництво: Олді+, 2024 г.
ISBN 978-966-289-914-6
Автор:
Крафтові харчові технології: розроблення, дослідження, інжиніринг : навч. посіб.
Видавництво: Олді+, 2024 г.
ISBN 978-966-289-914-6
(UA) Книга
XIII> 72581
950717 Главный филиал
Крафтові харчові технології: розроблення, дослідження, інжиніринг : навч. посіб. / Ігор Миколайович Дударєв, Олег Володимирович Кузьмін, Ірина Володимирівна Тараймович, Світлана Григорівна Панасюк, Василина Ярославівна Шемет, Луцький нац. техн. ун-т.– Одеса : Олді+, 2024.– 321 с. : рис., табл.
300 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-289-914-6.
УДК 663/664(075.8)
-- 1. Продукти, харчові – Виробництво – Технології, інноваційні – Підручники, посібники.
XIII> 72581
950717 Главный филиал
Крафтові харчові технології: розроблення, дослідження, інжиніринг : навч. посіб. / Ігор Миколайович Дударєв, Олег Володимирович Кузьмін, Ірина Володимирівна Тараймович, Світлана Григорівна Панасюк, Василина Ярославівна Шемет, Луцький нац. техн. ун-т.– Одеса : Олді+, 2024.– 321 с. : рис., табл.
300 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-289-914-6.
УДК 663/664(075.8)
-- 1. Продукти, харчові – Виробництво – Технології, інноваційні – Підручники, посібники.