Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Безпечність та якість м'яса і м'ясних продуктів. Контроль виробництва в контексті системи НАССР
Безпечність та якість м'яса і м'ясних продуктів. Контроль виробництва в контексті системи НАССР
Книга
Автор:
Безпечність та якість м'яса і м'ясних продуктів. Контроль виробництва в контексті системи НАССР : навч. посіб. для вузів
Видавництво: Олді+, 2023 г.
ISBN 978-966-289-803-3
Автор:
Безпечність та якість м'яса і м'ясних продуктів. Контроль виробництва в контексті системи НАССР : навч. посіб. для вузів
Видавництво: Олді+, 2023 г.
ISBN 978-966-289-803-3
(UA) Книга
XIII> 72598
952185 Главный филиал
Безпечність та якість м'яса і м'ясних продуктів. Контроль виробництва в контексті системи НАССР : навч. посіб. для вузів / Л. В. Пешук, І. І. Штик, Р. А. Кривобік, Н. В. Новікова.– Одеса : Олді+, 2023.– 345 с. : рис., табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 309-329 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-289-803-3.
УДК 637.5.05/.07(075.8)
-- 1. Продукти, м'ясні – Якість – Контроль.
XIII> 72598
952185 Главный филиал
Безпечність та якість м'яса і м'ясних продуктів. Контроль виробництва в контексті системи НАССР : навч. посіб. для вузів / Л. В. Пешук, І. І. Штик, Р. А. Кривобік, Н. В. Новікова.– Одеса : Олді+, 2023.– 345 с. : рис., табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 309-329 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-289-803-3.
УДК 637.5.05/.07(075.8)
-- 1. Продукти, м'ясні – Якість – Контроль.