Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Безпечність та якість м'яса і м'ясних продуктів. Контроль виробництва в контексті системи НАССР

Безпечність та якість м'яса і м'ясних продуктів. Контроль виробництва в контексті системи НАССР

Безпечність та якість м'яса і м'ясних продуктів. Контроль виробництва в контексті системи НАССР
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Безпечність та якість м'яса і м'ясних продуктів. Контроль виробництва в контексті системи НАССР : навч. посіб. для вузів
Видавництво: Олді+, 2023 г.
ISBN 978-966-289-803-3

(UA) Книга
XIII> 72598
952185 Главный филиал

Безпечність та якість м'яса і м'ясних продуктів. Контроль виробництва в контексті системи НАССР : навч. посіб. для вузів / Л. В. Пешук, І. І. Штик, Р. А. Кривобік, Н. В. Новікова.– Одеса : Олді+, 2023.– 345 с. : рис., табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 309-329 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-289-803-3.

УДК 637.5.05/.07(075.8)

-- 1. Продукти, м'ясні – Якість – Контроль.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025