Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Петлін, І. В. - Проблеми забезпечення конкурентоспроможності ресторанів з кейтеринговим обслуговуванням в сучасни...
Петлін, І. В. - Проблеми забезпечення конкурентоспроможності ресторанів з кейтеринговим обслуговуванням в сучасни...
(UA) Статья
Петлін, І. В.
Проблеми забезпечення конкурентоспроможності ресторанів з кейтеринговим обслуговуванням в сучасних умовах / І. В. Петлін // Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка.– 2025.– Вип. 23.– С. 250-258 : іл., табл.
Бібліогр.: 12 назв . – На укр. яз.
-- 1. кейтеринг. 2. конкурентоспроможність. 3. якість продукції. 4. якість обслуговування. 5. підприємства ресторанного господарства.
Петлін, І. В.
Проблеми забезпечення конкурентоспроможності ресторанів з кейтеринговим обслуговуванням в сучасних умовах / І. В. Петлін // Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка.– 2025.– Вип. 23.– С. 250-258 : іл., табл.
Бібліогр.: 12 назв . – На укр. яз.
-- 1. кейтеринг. 2. конкурентоспроможність. 3. якість продукції. 4. якість обслуговування. 5. підприємства ресторанного господарства.