Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Петлін, І. В. - Проблеми забезпечення конкурентоспроможності ресторанів з кейтеринговим обслуговуванням в сучасни...

Петлін, І. В. - Проблеми забезпечення конкурентоспроможності ресторанів з кейтеринговим обслуговуванням в сучасни...

Проблеми забезпечення конкурентоспроможності ресторанів з кейтеринговим обслуговуванням в сучасни...
Нет экз.
Стаття
Автор: Петлін, І. В.
Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка: Проблеми забезпечення конкурентоспроможності ресторанів з кейтеринговим обслуговуванням в сучасни...
б.г.
ISBN відсутній

(UA) Статья


Петлін, І. В.
Проблеми забезпечення конкурентоспроможності ресторанів з кейтеринговим обслуговуванням в сучасних умовах / І. В. Петлін // Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка.– 2025.– Вип. 23.– С. 250-258 : іл., табл.
Бібліогр.: 12 назв . – На укр. яз.


-- 1. кейтеринг. 2. конкурентоспроможність. 3. якість продукції. 4. якість обслуговування. 5. підприємства ресторанного господарства.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка
Нет экз.
Випуск

Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка Вип. 23
Гельветика, 2025 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025