Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Ushkarenko, Liliia - Modern approaches to assessing the performance efficiency of confectionery industry enterprises
Ushkarenko, Liliia - Modern approaches to assessing the performance efficiency of confectionery industry enterprises
Стаття
Автор: Ushkarenko, Liliia
Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія: Економічні науки: Modern approaches to assessing the performance efficiency of confectionery industry enterprises
Сучасні підходи до оцінювання ефективності діяльності підприємств кондитерської галузі
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Ushkarenko, Liliia
Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія: Економічні науки: Modern approaches to assessing the performance efficiency of confectionery industry enterprises
Сучасні підходи до оцінювання ефективності діяльності підприємств кондитерської галузі
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Статья
Ushkarenko, Liliia.
Modern approaches to assessing the performance efficiency of confectionery industry enterprises = Сучасні підходи до оцінювання ефективності діяльності підприємств кондитерської галузі / Liliia Ushkarenko, Alona Sorokina // Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія: Економічні науки.– 2025.– Вип. 55.– С. 12-18 : табл.
Бібліогр.: 10 назв . – На англ. яз.
-- 1. ефективність діяльності підприємств. 2. підприємства харчової промисловості. 3. кондитерські підприємства. 4. оцінювання діяльності. 5. збалансована система показників. 6. інтегральне оцінювання. 7. конкурентоспроможність підприємств. 8. управлінські рішення на підприємствах. 9. стратегічне планування на підприємствах.
Ushkarenko, Liliia.
Modern approaches to assessing the performance efficiency of confectionery industry enterprises = Сучасні підходи до оцінювання ефективності діяльності підприємств кондитерської галузі / Liliia Ushkarenko, Alona Sorokina // Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія: Економічні науки.– 2025.– Вип. 55.– С. 12-18 : табл.
Бібліогр.: 10 назв . – На англ. яз.
-- 1. ефективність діяльності підприємств. 2. підприємства харчової промисловості. 3. кондитерські підприємства. 4. оцінювання діяльності. 5. збалансована система показників. 6. інтегральне оцінювання. 7. конкурентоспроможність підприємств. 8. управлінські рішення на підприємствах. 9. стратегічне планування на підприємствах.


