Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Купріна, Н. М. - Особливості застосування методичного інструментарію забезпечення конкурентоспроможності послуг ме...

Купріна, Н. М. - Особливості застосування методичного інструментарію забезпечення конкурентоспроможності послуг ме...

Особливості застосування методичного інструментарію забезпечення конкурентоспроможності послуг ме...
Нет экз.
Стаття
Автор: Купріна, Н. М.
Економіка харчової промисловості: Особливості застосування методичного інструментарію забезпечення конкурентоспроможності послуг ме...
б.г.
ISBN відсутній

(UA) Статья


Купріна, Н. М.
Особливості застосування методичного інструментарію забезпечення конкурентоспроможності послуг медичної сфери в системі управління закладами охорони здоров'я / Н. М. Купріна // Економіка харчової промисловості.– 2025.– Т. 17, вип. 1.– С. 79-85 : табл.
Бібліогр.: 20 назв . – На укр. яз.


-- 1. заклади охорони здоров'я. 2. системи управління підприємствами. 3. забезпечення конкурентоспроможності. 4. ринки медичних послуг. 5. управлінський облік на підприємствах. 6. бюджетування. 7. методичний інструментарій. 8. цифрові (діджитал) інструменти. 9. ефективність послуг.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Економіка харчової промисловості
Нет экз.
Випуск

Економіка харчової промисловості Т. 17, вип. 1
2025 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025