Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Седікова, Ірина - Трансформація підприємств консервної промисловості через інновінг: виклики модернізації та зростання
Седікова, Ірина - Трансформація підприємств консервної промисловості через інновінг: виклики модернізації та зростання
(UA) Статья
Седікова, Ірина.
Трансформація підприємств консервної промисловості через інновінг: виклики модернізації та зростання / Ірина Седікова, Ганна Палвашова // Економіка харчової промисловості.– 2025.– Т. 17, вип. 2.– С. 17-24 : табл.
Бібліогр.: 17 назв . – На укр. яз.
-- 1. консервна промисловість. 2. підприємства харчової промисловості. 3. переробка сільськогосподарської сировини. 4. інноваційні трансформації. 5. структурна модернізація . 6. сталий розвиток підприємств. 7. конкурентоспроможність галузей промисловості. 8. інновінг.
Седікова, Ірина.
Трансформація підприємств консервної промисловості через інновінг: виклики модернізації та зростання / Ірина Седікова, Ганна Палвашова // Економіка харчової промисловості.– 2025.– Т. 17, вип. 2.– С. 17-24 : табл.
Бібліогр.: 17 назв . – На укр. яз.
-- 1. консервна промисловість. 2. підприємства харчової промисловості. 3. переробка сільськогосподарської сировини. 4. інноваційні трансформації. 5. структурна модернізація . 6. сталий розвиток підприємств. 7. конкурентоспроможність галузей промисловості. 8. інновінг.


