Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Медведовський Яків Семенович - Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами
Медведовський Яків Семенович - Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами
Автореферат/Дисертація
Автор: Медведовський Яків Семенович
Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
Автор: Медведовський Яків Семенович
Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
А 133677
Главный филиал
Медведовський, Яків Семенович.
Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Яків Семенович Медведовський; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : [б.в.], 2003.– 17 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.
А 133677
Главный филиал
Медведовський, Яків Семенович.
Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Яків Семенович Медведовський; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : [б.в.], 2003.– 17 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.