Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : .
.
Книга
Автор:
Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв. Ч.2: .
2000 г.
ISBN 966-7885-03-8
Автор:
Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв. Ч.2: .
2000 г.
ISBN 966-7885-03-8
(UA) Многотомник
Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв : Збірник наукових праць: У двох частинах / В.о. М-во освіти і науки України, Харків. держ. акад. технології та орг. харчування; Редкол. О. І. Черевко, В. І. Оспіщев, Л. К. Карпенко, Г. В. Дейниченко, Н. В. Дубенко; Відп. за вип. М. О. Середенко.– Харків : [б.в.], 2000 . – На укр., рус. яз.
(UA) Книга
XIII> 48524
548747 Главный филиал
Ч.2 : .– 2000.– 298 с. : іл., табл.
500 пр. – На укр., рус. яз.
ISBN 966-7885-03-8 : 9.00.
ББК Л80я43
-- 1. Харчове виробництво.
Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв : Збірник наукових праць: У двох частинах / В.о. М-во освіти і науки України, Харків. держ. акад. технології та орг. харчування; Редкол. О. І. Черевко, В. І. Оспіщев, Л. К. Карпенко, Г. В. Дейниченко, Н. В. Дубенко; Відп. за вип. М. О. Середенко.– Харків : [б.в.], 2000 . – На укр., рус. яз.
(UA) Книга
XIII> 48524
548747 Главный филиал
Ч.2 : .– 2000.– 298 с. : іл., табл.
500 пр. – На укр., рус. яз.
ISBN 966-7885-03-8 : 9.00.
ББК Л80я43
-- 1. Харчове виробництво.