Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : .

.

.
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв. Ч.2: .
2000 г.
ISBN 966-7885-03-8

(UA) Многотомник


Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв : Збірник наукових праць: У двох частинах / В.о. М-во освіти і науки України, Харків. держ. акад. технології та орг. харчування; Редкол. О. І. Черевко, В. І. Оспіщев, Л. К. Карпенко, Г. В. Дейниченко, Н. В. Дубенко; Відп. за вип. М. О. Середенко.– Харків : [б.в.], 2000 . – На укр., рус. яз.
(UA) Книга
XIII> 48524
548747 Главный филиал

Ч.2 : .– 2000.– 298 с. : іл., табл.
500 пр. – На укр., рус. яз.
ISBN 966-7885-03-8 : 9.00.

ББК Л80я43

-- 1. Харчове виробництво.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв
Нет экз.
Багатотомне видання

Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв: Збірник наукових праць: У двох частинах
[б.в.], 2000 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025