Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов

Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов

Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов : Тезисы докладов Международной научно-практической конференции ([Харьков], 28 февраля-1 марта 2001 г.)
Видавництво: АРТ-Прес, 2001 г.
ISBN 966-7885-06-2

(UA) Книга
XIII> 48507
548729 Главный филиал

Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов : Тезисы докладов Международной научно-практической конференции ([Харьков], 28 февраля-1 марта 2001 г.) / И.о. М-во образования и науки Украины, Харьк. гос. акад. технологии и организации питания; Редкол. А. И. Черевко, В. И. Оспищев, Л. М. Крайнюк, Г. В. Дейниченко, В. В. Сафонов; Отв. за вып. Н. А. Середенко.– Харьков : АРТ-Прес, 2001.– 219 с.
200 экз. – На рус., укр. яз.
ISBN 966-7885-06-2 : 5.50.

ББК Л92я431

-- 1. М'ясо та м'ясопродукти – Переробка.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025