Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Економіка харчових виробництв. Опорний конспект лекцій

Економіка харчових виробництв. Опорний конспект лекцій

Економіка харчових виробництв. Опорний конспект лекцій
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Економіка харчових виробництв. Опорний конспект лекцій : Для студ. з фаху 7.091711 "Технологія харчування" спец. "Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс" для студ. денної та заоч. форм навч.
Видавництво: КНТЕУ, 2001 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
III> 62853
593196 Главный филиал

Економіка харчових виробництв. Опорний конспект лекцій : Для студ. з фаху 7.091711 "Технологія харчування" спец. "Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс" для студ. денної та заоч. форм навч. / В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т; Уклад. Тетяна Іванівна Ткаченко, Світлана Павлівна Гаврилюк.– К. : КНТЕУ, 2001.– 196 с.
320 пр. – На укр. яз. : 20.00.

ББК У542.4я73-1

-- 1. Харчове виробництво – Економіка.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025