Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Харченко Нелли Эрьевна - Технология приготовления пищи

Харченко Нелли Эрьевна - Технология приготовления пищи

Технология приготовления пищи
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Харченко Нелли Эрьевна
Технология приготовления пищи : Учебное пособие
Серія: Профессиональное образование
Видавництво: ИЦ "Академия", 2004 г.
ISBN 5-7695-1344-6

(UA) Книга
XIII> 51557
595971 Главный филиал

Харченко, Нелли Эрьевна.
Технология приготовления пищи : Учебное пособие / Нелли Эрьевна Харченко, Людмила Георгиевна Чеснокова.– М. : ИЦ "Академия", 2004.– 281 с.– (Профессиональное образование. Общественное питание)
30 000 экз. – На рус. яз.
ISBN 5-7695-1344-6 : 54.46.

ББК Л99я723

-- 1. Кулінарія – Технологія – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025