Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Харчові добавки, інгредієнти, БАДи: їх властивості та використання у виробництві продуктів і напоїв
Харчові добавки, інгредієнти, БАДи: їх властивості та використання у виробництві продуктів і напоїв
Книга
Автор:
Харчові добавки, інгредієнти, БАДи: їх властивості та використання у виробництві продуктів і напоїв : Матеріали науково-практичної конференції (30.06-4.07.2003 р., м. Феодосія (Крим)
Серія: Політики, науковці і виробники за оздоровлення нації
Видавництво: Знання України, 2003 г.
ISBN відсутній
Автор:
Харчові добавки, інгредієнти, БАДи: їх властивості та використання у виробництві продуктів і напоїв : Матеріали науково-практичної конференції (30.06-4.07.2003 р., м. Феодосія (Крим)
Серія: Політики, науковці і виробники за оздоровлення нації
Видавництво: Знання України, 2003 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
XIII> 51706
597691 Главный филиал
Харчові добавки, інгредієнти, БАДи: їх властивості та використання у виробництві продуктів і напоїв : Матеріали науково-практичної конференції (30.06-4.07.2003 р., м. Феодосія (Крим) / В.о. АМН України. Наук. центр радіац. медицини, Нац. аграр. ун-т; Наук. ред. Л. П. Дерев'янко.– К. : Знання України, 2003.– 288 с.– (Політики, науковці і виробники за оздоровлення нації)
300 пр. – На укр. яз. : 28.60.
ББК Л979я431
-- 1. Добавки, харчові.
XIII> 51706
597691 Главный филиал
Харчові добавки, інгредієнти, БАДи: їх властивості та використання у виробництві продуктів і напоїв : Матеріали науково-практичної конференції (30.06-4.07.2003 р., м. Феодосія (Крим) / В.о. АМН України. Наук. центр радіац. медицини, Нац. аграр. ун-т; Наук. ред. Л. П. Дерев'янко.– К. : Знання України, 2003.– 288 с.– (Політики, науковці і виробники за оздоровлення нації)
300 пр. – На укр. яз. : 28.60.
ББК Л979я431
-- 1. Добавки, харчові.