Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Харчові добавки, інгредієнти, БАДи: їх властивості та використання у виробництві продуктів і напоїв

Харчові добавки, інгредієнти, БАДи: їх властивості та використання у виробництві продуктів і напоїв

Харчові добавки, інгредієнти, БАДи: їх властивості та використання у виробництві продуктів і напоїв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Харчові добавки, інгредієнти, БАДи: їх властивості та використання у виробництві продуктів і напоїв : Матеріали науково-практичної конференції (30.06-4.07.2003 р., м. Феодосія (Крим)
Серія: Політики, науковці і виробники за оздоровлення нації
Видавництво: Знання України, 2003 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
XIII> 51706
597691 Главный филиал

Харчові добавки, інгредієнти, БАДи: їх властивості та використання у виробництві продуктів і напоїв : Матеріали науково-практичної конференції (30.06-4.07.2003 р., м. Феодосія (Крим) / В.о. АМН України. Наук. центр радіац. медицини, Нац. аграр. ун-т; Наук. ред. Л. П. Дерев'янко.– К. : Знання України, 2003.– 288 с.– (Політики, науковці і виробники за оздоровлення нації)
300 пр. – На укр. яз. : 28.60.

ББК Л979я431

-- 1. Добавки, харчові.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025