Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Технология продукции общественного питания

Технология продукции общественного питания

Технология продукции общественного питания
Нет экз.
Багатотомне видання
Автор:
Технология продукции общественного питания : Учебное пособие для студентов ВУЗов: В 2-х тт.
Серія: Учебники и учеб. пособия для студентов высших учебных заведений
Видавництво: Мир, Колос, 2004 г.
ISBN 5-03-003579-6

(UA) Многотомник


Технология продукции общественного питания : Учебное пособие для студентов ВУЗов: В 2-х тт.– М. : Мир, : Колос, 2004.– (Учебники и учеб. пособия для студентов высших учебных заведений) . – На рус. яз.
ISBN 5-03-003579-6.





Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Технология блюд, закусок, напитков, мучных кулинарных, кондитерских и булочных изделий
Нет экз.
Книга
Ратушный Александр Сергеевич
Т. 2: Технология блюд, закусок, напитков, мучных кулинарных, кондитерских и булочных изделий
2004 г.
ISBN 5-03-003581-8


Физико-химические процессы, протекающие в пищевых продуктах при их кулинарной обработке
Нет экз.
Книга
Ратушный Александр Сергеевич
Т. 1: Физико-химические процессы, протекающие в пищевых продуктах при их кулинарной обработке
2004 г.
ISBN 5-03-003580-X



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025