Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Ратушный Александр Сергеевич - Физико-химические процессы, протекающие в пищевых продуктах при их кулинарной обработке

Ратушный Александр Сергеевич - Физико-химические процессы, протекающие в пищевых продуктах при их кулинарной обработке

Физико-химические процессы, протекающие в пищевых продуктах при их кулинарной обработке
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Ратушный Александр Сергеевич
Технология продукции общественного питания. Т. 1: Физико-химические процессы, протекающие в пищевых продуктах при их кулинарной обработке
2004 г.
ISBN 5-03-003580-X

(UA) Многотомник


Технология продукции общественного питания : Учебное пособие для студентов ВУЗов: В 2-х тт.– М. : Мир, : Колос, 2004.– (Учебники и учеб. пособия для студентов высших учебных заведений) . – На рус. яз.
ISBN 5-03-003579-6.
(UA) Книга
XIII> 52070
599999 Главный филиал

Ратушный, Александр Сергеевич.
Т. 1 : Физико-химические процессы, протекающие в пищевых продуктах при их кулинарной обработке / Александр Сергеевич Ратушный, Владимир Иванович Хлебников, Борис Алексеевич Баранов, Татьяна Васильевна Жубрева, Людмила Васильевна Бабиченко; Под ред. Александр Сергеевич Ратушный.– 2004.– 351 с. : ил.
2000 экз. – На рус. яз.
ISBN 5-03-003580-X : 102.96.

ББК Л80-1я73

-- 1. Продукти, харчові – Підручники, посібники. 2. М'ясо та м'ясопродукти – Технологія – Підручники, посібники.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Технология продукции общественного питания
Нет экз.
Багатотомне видання

Технология продукции общественного питания: Учебное пособие для студентов ВУЗов: В 2-х тт.
Серія: Учебники и учеб. пособия для студентов высших учебных заведений
Мир, Колос, 2004 г.
ISBN 5-03-003579-6



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025