Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Касьянов Геннадий Иванович - Технология копчения мясных и рыбных продуктов

Касьянов Геннадий Иванович - Технология копчения мясных и рыбных продуктов

Технология копчения мясных и рыбных продуктов
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Касьянов Геннадий Иванович
Технология копчения мясных и рыбных продуктов : Учебно-практическое пособие для высших и ср. спец. учебных завед. пищевого профиля
Серія: Технология пищевых производств
Видавництво: ИКЦ МарТ, ИЦ "МарТ", 2004 г.
ISBN 5-241-00420-3

(UA) Книга
XIII> 52165
600819 Главный филиал

Касьянов, Геннадий Иванович.
Технология копчения мясных и рыбных продуктов : Учебно-практическое пособие для высших и ср. спец. учебных завед. пищевого профиля / Геннадий Иванович Касьянов, Светлана Васильевна Золотокопова, Ириада Алексеевна Палагина, Олег Иванович Квасенков.– 2-е изд.– М. : ИКЦ МарТ; Ростов-на-Дону : ИЦ "МарТ", 2004.– 208 с. : ил.– (Технология пищевых производств)
3000 экз. – На рус. яз.
ISBN 5-241-00420-3 : 25.20.

ББК Л920.51
ББК Л946.301

-- 1. Коптіння – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025