Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Методичний посібник НАССР: Аналіз небезпечних чинників та критичні точки контролю для підприємств...

Методичний посібник НАССР: Аналіз небезпечних чинників та критичні точки контролю для підприємств...

Методичний посібник НАССР: Аналіз небезпечних чинників та критичні точки контролю для підприємств...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Методичний посібник НАССР: Аналіз небезпечних чинників та критичні точки контролю для підприємств...
Видавництво: Хімджест, 2003 г.
ISBN 966-85370-3-3

(UA) Книга
III> 67234
603920 Главный филиал

Методичний посібник НАССР: Аналіз небезпечних чинників та критичні точки контролю для підприємств по виробництву харчової продукції та продовольчої сировини. М 001-2003.(Перша редакція) / В.о. ДП УкрНДНЦ. Ін-т з питань упр. якістю та навколиш. середовищем ; Під заг. ред. Олександр Григорович Топольницький; Упоряд. Валентин Микитович Хмель, Євгеній Олексійович Пархоменко.– К. : Хімджест, 2003.– 80 с.
100 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-85370-3-3 : 4.00.

ББК У530.67я7

-- 1. Продукти, харчові – Якість.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025