Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Методичний посібник НАССР: Аналіз небезпечних чинників та критичні точки контролю для підприємств...
Методичний посібник НАССР: Аналіз небезпечних чинників та критичні точки контролю для підприємств...
Книга
Автор:
Методичний посібник НАССР: Аналіз небезпечних чинників та критичні точки контролю для підприємств...
Видавництво: Хімджест, 2003 г.
ISBN 966-85370-3-3
Автор:
Методичний посібник НАССР: Аналіз небезпечних чинників та критичні точки контролю для підприємств...
Видавництво: Хімджест, 2003 г.
ISBN 966-85370-3-3
(UA) Книга
III> 67234
603920 Главный филиал
Методичний посібник НАССР: Аналіз небезпечних чинників та критичні точки контролю для підприємств по виробництву харчової продукції та продовольчої сировини. М 001-2003.(Перша редакція) / В.о. ДП УкрНДНЦ. Ін-т з питань упр. якістю та навколиш. середовищем ; Під заг. ред. Олександр Григорович Топольницький; Упоряд. Валентин Микитович Хмель, Євгеній Олексійович Пархоменко.– К. : Хімджест, 2003.– 80 с.
100 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-85370-3-3 : 4.00.
ББК У530.67я7
-- 1. Продукти, харчові – Якість.
III> 67234
603920 Главный филиал
Методичний посібник НАССР: Аналіз небезпечних чинників та критичні точки контролю для підприємств по виробництву харчової продукції та продовольчої сировини. М 001-2003.(Перша редакція) / В.о. ДП УкрНДНЦ. Ін-т з питань упр. якістю та навколиш. середовищем ; Під заг. ред. Олександр Григорович Топольницький; Упоряд. Валентин Микитович Хмель, Євгеній Олексійович Пархоменко.– К. : Хімджест, 2003.– 80 с.
100 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-85370-3-3 : 4.00.
ББК У530.67я7
-- 1. Продукти, харчові – Якість.