Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Вербій В. П. - Сучасні методи обробки харчових продуктів
Вербій В. П. - Сучасні методи обробки харчових продуктів
Книга
Автор: Вербій В. П.
Сучасні методи обробки харчових продуктів : Навчальний посібник
Видавництво: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2004 г.
ISBN відсутній
Автор: Вербій В. П.
Сучасні методи обробки харчових продуктів : Навчальний посібник
Видавництво: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2004 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
XIII> 52896
606540 Главный филиал
Вербій, В. П.
Сучасні методи обробки харчових продуктів : Навчальний посібник / В. П. Вербій; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2004.– 134 с.
300 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-629-105-0 : 6.70.
ББК Л80я73
-- 1. Продукти, харчові – Обробка – Підручники, посібники.
XIII> 52896
606540 Главный филиал
Вербій, В. П.
Сучасні методи обробки харчових продуктів : Навчальний посібник / В. П. Вербій; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2004.– 134 с.
300 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-629-105-0 : 6.70.
ББК Л80я73
-- 1. Продукти, харчові – Обробка – Підручники, посібники.