Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Вербій В. П. - Сучасні методи обробки харчових продуктів

Вербій В. П. - Сучасні методи обробки харчових продуктів

Сучасні методи обробки харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Вербій В. П.
Сучасні методи обробки харчових продуктів : Навчальний посібник
Видавництво: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2004 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
XIII> 52896
606540 Главный филиал

Вербій, В. П.
Сучасні методи обробки харчових продуктів : Навчальний посібник / В. П. Вербій; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2004.– 134 с.
300 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-629-105-0 : 6.70.

ББК Л80я73

-- 1. Продукти, харчові – Обробка – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025