Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Соление, вяление, копчение рыбы

Соление, вяление, копчение рыбы

Соление, вяление, копчение рыбы
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Соление, вяление, копчение рыбы
Серія: Коротко о вкусном
Видавництво: ПКФ "БАО", 2003 г.
ISBN 966-548-620-9

(UA) Книга
XIII> 52963
607229 Главный филиал

Соление, вяление, копчение рыбы / Сост. Олег Владимирович Завязкин.– Донецк : ПКФ "БАО", 2003.– 32 с.– (Коротко о вкусном. 100 любимых рецептов)
15 000 экз. – На рус. яз.
ISBN 966-548-620-9 : 1.60.

ББК Л992.5
ББК Л997

-- 1. Рибні продукти. 2. Кулінарія.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025