Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Методи оцінки вгодованості м'ясної худоби та визначення якості м'яса
Методи оцінки вгодованості м'ясної худоби та визначення якості м'яса
Книга
Автор:
Методи оцінки вгодованості м'ясної худоби та визначення якості м'яса
Видавництво: Абетка, 2003 г.
ISBN 966-682-179-6
Автор:
Методи оцінки вгодованості м'ясної худоби та визначення якості м'яса
Видавництво: Абетка, 2003 г.
ISBN 966-682-179-6
(UA) Книга
XII> 15876
611132 Главный филиал
Методи оцінки вгодованості м'ясної худоби та визначення якості м'яса / В.о. Вінниц. держ. аграр. ун-т., Поділ. держ. аграр.-техн. акад.; Уклад. М. Г. Повозніков, М. О. Мазуренко, А. В. Гуцол.– Кам'янець-Подільський : Абетка, 2003.– 20 с.
50 пр.– Бібліогр.: с. 18 . – На укр. яз.
ISBN 966-682-179-6 : 2.00.
ББК П60-60(4УКР)
-- 1. М'ясо – Якість. 2. Скотарство, м'ясне – Годівля.
XII> 15876
611132 Главный филиал
Методи оцінки вгодованості м'ясної худоби та визначення якості м'яса / В.о. Вінниц. держ. аграр. ун-т., Поділ. держ. аграр.-техн. акад.; Уклад. М. Г. Повозніков, М. О. Мазуренко, А. В. Гуцол.– Кам'янець-Подільський : Абетка, 2003.– 20 с.
50 пр.– Бібліогр.: с. 18 . – На укр. яз.
ISBN 966-682-179-6 : 2.00.
ББК П60-60(4УКР)
-- 1. М'ясо – Якість. 2. Скотарство, м'ясне – Годівля.