Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Бахмат Микола Іванович - Буряковий цукор: технології виробництва
Бахмат Микола Іванович - Буряковий цукор: технології виробництва
Книга
Автор: Бахмат Микола Іванович
Буряковий цукор: технології виробництва : Навчальний посібник для підготовки фахівців в аграр. ВНЗ 3-4 рівнів акредитації із спец. "Агрономія"
Видавництво: Абетка-НОВА, 2004 г.
ISBN відсутній
Автор: Бахмат Микола Іванович
Буряковий цукор: технології виробництва : Навчальний посібник для підготовки фахівців в аграр. ВНЗ 3-4 рівнів акредитації із спец. "Агрономія"
Видавництво: Абетка-НОВА, 2004 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
XII> 15922
612779 Главный филиал
Бахмат, Микола Іванович.
Буряковий цукор: технології виробництва : Навчальний посібник для підготовки фахівців в аграр. ВНЗ 3-4 рівнів акредитації із спец. "Агрономія" / Микола Іванович Бахмат, Микола Омелянович Ігнатьєв, Іван Антонович Вітвіцький.– Кам'янець-Подільський : Абетка-НОВА, 2004.– 372 с.
500 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-8119-80-0 : 37.00.
ББК П215.2я73-1
-- 1. Буряк, цукровий – Агротехніка.
XII> 15922
612779 Главный филиал
Бахмат, Микола Іванович.
Буряковий цукор: технології виробництва : Навчальний посібник для підготовки фахівців в аграр. ВНЗ 3-4 рівнів акредитації із спец. "Агрономія" / Микола Іванович Бахмат, Микола Омелянович Ігнатьєв, Іван Антонович Вітвіцький.– Кам'янець-Подільський : Абетка-НОВА, 2004.– 372 с.
500 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-8119-80-0 : 37.00.
ББК П215.2я73-1
-- 1. Буряк, цукровий – Агротехніка.