Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Макарова Ольга Василівна - Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі композитних сумішей
Макарова Ольга Василівна - Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі композитних сумішей
Автореферат/Дисертація
Автор: Макарова Ольга Василівна
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі композитних сумішей : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
Автор: Макарова Ольга Василівна
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі композитних сумішей : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 136244
Главный филиал
Макарова, Ольга Василівна.
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі композитних сумішей : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Ольга Василівна Макарова; В.о. Одес. держ. акад. харчових технологій.– Одеса : [б.в.], 2005.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.
A 136244
Главный филиал
Макарова, Ольга Василівна.
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі композитних сумішей : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Ольга Василівна Макарова; В.о. Одес. держ. акад. харчових технологій.– Одеса : [б.в.], 2005.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.