Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Клименко М. М. - Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості

Клименко М. М. - Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості

Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Клименко М. М.
Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості : Навчальний посібник для студентів ВНЗ
Видавництво: Нова книга, 2005 г.
ISBN 966-86090-1-8

(UA) Книга
XIII> 53750
616434 Главный филиал

Клименко, М. М.
Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості : Навчальний посібник для студентів ВНЗ / М. М. Клименко, В. М. Пасічний, М. М. Масліков; В.о. Нац. ун-т харч. технологій; За ред. М. М. Клименко.– Вінниця : Нова книга, 2005.– 384 с.
1000 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-86090-1-8 : 45.00.

ББК Н721.76я73
ББК Л92-4-02я73

-- 1. М'ясопереробна промисловість – Проєктування – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025