Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Готліб Ірина Георгіївна - Фактори підвищення ефективності використання основного капіталу на підприємствах хлібопекарської ...
Готліб Ірина Георгіївна - Фактори підвищення ефективності використання основного капіталу на підприємствах хлібопекарської ...
Автореферат/Дисертація
Автор: Готліб Ірина Георгіївна
Фактори підвищення ефективності використання основного капіталу на підприємствах хлібопекарської ... : Автореф. дис. ... канд. екон. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автор: Готліб Ірина Георгіївна
Фактори підвищення ефективності використання основного капіталу на підприємствах хлібопекарської ... : Автореф. дис. ... канд. екон. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 136303
Главный филиал
Готліб, Ірина Георгіївна.
Фактори підвищення ефективності використання основного капіталу на підприємствах хлібопекарської промисловості : Автореф. дис ... канд. екон. наук : 08.06.01 / Ірина Георгіївна Готліб; В.о. Одес. держ. економ. ун-т.– Одеса : [б.в.], 2006.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Економічні науки – Економіка підприємства та управління виробництвом – Економіка підприємства і організація виробництва.
A 136303
Главный филиал
Готліб, Ірина Георгіївна.
Фактори підвищення ефективності використання основного капіталу на підприємствах хлібопекарської промисловості : Автореф. дис ... канд. екон. наук : 08.06.01 / Ірина Георгіївна Готліб; В.о. Одес. держ. економ. ун-т.– Одеса : [б.в.], 2006.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Економічні науки – Економіка підприємства та управління виробництвом – Економіка підприємства і організація виробництва.