Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Штонда Оксана Анатоліївна - Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху
Штонда Оксана Анатоліївна - Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху
Автореферат/Дисертація
Автор: Штонда Оксана Анатоліївна
Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній
Автор: Штонда Оксана Анатоліївна
Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 136830
Главный филиал
Штонда, Оксана Анатоліївна.
Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Оксана Анатоліївна Штонда; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2004.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів.
A 136830
Главный филиал
Штонда, Оксана Анатоліївна.
Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Оксана Анатоліївна Штонда; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2004.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів.