Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Книги у рубриці: Технології, інноваційні
Рубрики
-->
Харчове виробництво
----> Технології, інноваційні
Рубрика
Назва:
Технології, інноваційні
Друк списку
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Technology of manufacture of innovative fat-and-oil products of increased nutritional value: monograph
FOP Rohozhnikov A., 2016 г.
ISBN 978-617-7384-45-7
Недоступно
0 из 1
Книга
Інноваційні технології харчових виробництв: монографія
Кондор-Видавництво, 2017 г.
ISBN 978-617-7458-40-0
Недоступно
0 из 1
Книга
Інноваційні технології харчової продукції: колективна монографія
Факт, 2019 г.
ISBN 978-966-637-912-5
Недоступно
0 из 1
Книга
Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу: колективна монографія
Full-fledged nutrition : trends in energy efficient production, storage and marketing
НА НГУ, 2020 г.
ISBN 978-966-8671-58-6
Недоступно
0 из 1
Книга
Якість і безпечність харчової продукції традиційних та інноваційних технологій: підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-269-5