Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Книги у рубриці: Технології
Рубрики
--> Технології
Рубрика
Назва:
Технології
Друк списку
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Безнітритне виробництво ковбасних виробів: перспективи розвитку: монографія
Ноулідж (Донец. відділення), 2014 г.
ISBN 978-617-579-862-1
Недоступно
0 из 2
Книга
Брауэр Хорст
Технология изготовления вареных колбас: Практическое пособие
Техніка, 2002 г.
ISBN 966-575-080-1
Недоступно
0 из 1
Книга
Онищенко В'ячеслав Миколайович
Технологія та товарознавство ковбасних оболонок: навч. посіб.
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-472-6
Недоступно
0 из 1
Книга
Кайнаш Алла Петрівна
Товарознавча характеристика ковбасних виробів з рослинними добавками: монографія
ПУЕТ, 2011 г.
ISBN 978-966-184-175-7
Недоступно
0 из 1
Книга
Якубчак, Ольга Миколаївна
Якість і безпечність ковбасних виробів: монографія
Компринт, 2017 г.
ISBN 978-966-929-457-9