Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Книги у рубриці: ресторанний бізнес
Рубрики
--> ресторанний бізнес
Рубрика
Назва:
ресторанний бізнес
Друк списку
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Нет экз.
Стаття
Балацька, Наталя Юріївна
Формування моделі прийняття рішень щодо стратегічного розвитку підприємств ресторанного бізнесу
б.г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Стаття
Кукліна, Тетяна Сергіївна
Стан ресторанного господарства України під час війни
б.г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Стаття
Кушнір, О. І.
Механізм формування інклюзивної моделі розвитку бізнесу в агропродовольчій, готельній і ресторанн...
б.г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Стаття
Ставська, Юлія Вацлавівна
Стратегічний розвиток ресторанного бізнесу м. Вінниці
б.г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Стаття
Ставська, Юлія Вацлавівна
Формування конкурентних переваг ресторанного бізнесу в Україні в умовах євроінтеграції
б.г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Стаття
Popovich, O.
Digital Tools Integration in Domestic Tourism and Restourant Management: Potential of Cloud Compu...
Інтеграція цифрових засобів у вітчизняний туристичний та ресторанний менеджментт: потенциал Cloud Computing, Blockchain, Big Data та AI
б.г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Стаття
Yurovchyk, V.
The Contemporary Role of "Craft" Production in the Development of Tourism and Restourant Industry
Сучасна роль "craft" виробництв в розвитку туризму та ресторанної справи
б.г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Стаття
Завадинська, О. Ю.
Аналіз світового досвіду управління закладами ресторанної галузі
б.г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Стаття
Баландіна, Ірина Сергіївна
Визначення основних теоретичних дефініцій ресторанної справи у системі державного управління
б.г.
ISBN відсутній