Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Книги у рубриці: переробне та харчове виробництво
Рубрики
--> переробне та харчове виробництво
Рубрика
Назва:
переробне та харчове виробництво
Друк списку
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Нет экз.
Стаття
Голян, В. А.
Економічне регулювання комплексного розвитку переробної ланки аграрного сектору: принципи побудов...
б.г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Стаття
Римар, О. Г.
Проблеми та перспективи розвитку харчової промисловості України
б.г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Стаття
Лайко, О. І.
Науково-методичні засади організації переробних підприємств в регіональних економічних системах
б.г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Стаття
Іщук, С. О.
Потенціал розвитку переробної промисловості в Україні: регіональні аспекти
б.г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Стаття
Грабовська, Олена
Майонезний соус на основі аквафаби із інкапсульованим кверцитином
б.г.
ISBN відсутній