Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Книги у рубриці: Харчування, громадське
Рубрики
--> Харчування, громадське
Рубрика
Назва:
Харчування, громадське
Друк списку
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Громадське харчування і туристична індустрія в ринкових умовах: Зб. наук. пр.
КДТЕУ, 1999 г.
ISBN 966-7376-28-1
Недоступно
0 из 1
Книга
Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах: Збірник наукових праць
КНТЕУ, 2001 г.
ISBN 966-7376-56-7
Недоступно
0 из 2
Книга
Арцишевський Роман Антонович
Громадянська освіта [9-11 класи]: Книга для вчителя
ТЕКА, 2002 г.
ISBN 966-95470-3-2
Недоступно
0 из 2
Книга
М-во освіти і науки України
Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі: Збірник наукових праць
КДТЕУ, 2000 г.
ISBN 966-7376-50-8
Недоступно
0 из 2
Книга
Шумило Ганна Іванівна
Технологія приготування їжі: Навчальний посібник
Кондор, 2003 г.
ISBN 966-8251-06-7