Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Новікова, О. В. - Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів
Новікова, О. В. - Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів
Книга
Автор: Новікова, О. В.
Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посіб.
Видавництво: Ліра-К, 2018 г.
ISBN 978-966-2609-35-6
Автор: Новікова, О. В.
Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посіб.
Видавництво: Ліра-К, 2018 г.
ISBN 978-966-2609-35-6
(UA) Книга
XIII> 67961
839805 Главный филиал
Новікова, О. В.
Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. / О. В. Новікова.– Вид. 2-ге, перероб. та допов.– Київ : Ліра-К, 2018.– 538 с.
500 пр.– Бібліогр.: с. 538 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-2609-35-6.
УДК 664.65(075.8)
-- 1. Кондитерські вироби, борошняні – Виробництво – Технології – Підручники, посібники. 2. Хліб та хлібобулочні вироби – Виробництво – Технології – Підручники, посібники.
XIII> 67961
839805 Главный филиал
Новікова, О. В.
Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. / О. В. Новікова.– Вид. 2-ге, перероб. та допов.– Київ : Ліра-К, 2018.– 538 с.
500 пр.– Бібліогр.: с. 538 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-2609-35-6.
УДК 664.65(075.8)
-- 1. Кондитерські вироби, борошняні – Виробництво – Технології – Підручники, посібники. 2. Хліб та хлібобулочні вироби – Виробництво – Технології – Підручники, посібники.