Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Саті Ясін Ахмед Аль Далаін - Формування якості дрібнодисперсних порошкоподібних барвників-БАД із столового буряка та їх викори...
Саті Ясін Ахмед Аль Далаін - Формування якості дрібнодисперсних порошкоподібних барвників-БАД із столового буряка та їх викори...
Автореферат/Дисертація
Автор: Саті Ясін Ахмед Аль Далаін
Формування якості дрібнодисперсних порошкоподібних барвників-БАД із столового буряка та їх викори... : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній
Автор: Саті Ясін Ахмед Аль Далаін
Формування якості дрібнодисперсних порошкоподібних барвників-БАД із столового буряка та їх викори... : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 138259
Главный филиал
Саті Ясін Ахмед Аль Далаін.
Формування якості дрібнодисперсних порошкоподібних барвників-БАД із столового буряка та їх використання в продуктах харчування : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Саті Ясін Ахмед Аль Далаін; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2004.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Товарознавство харчових продуктів.
A 138259
Главный филиал
Саті Ясін Ахмед Аль Далаін.
Формування якості дрібнодисперсних порошкоподібних барвників-БАД із столового буряка та їх використання в продуктах харчування : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Саті Ясін Ахмед Аль Далаін; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2004.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Товарознавство харчових продуктів.