Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Бреславець Тетяна Віталіївна - Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі
Бреславець Тетяна Віталіївна - Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі
Автореферат/Дисертація
Автор: Бреславець Тетяна Віталіївна
Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній
Автор: Бреславець Тетяна Віталіївна
Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 138257
Главный филиал
Бреславець, Тетяна Віталіївна.
Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Тетяна Віталіївна Бреславець; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2004.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.
A 138257
Главный филиал
Бреславець, Тетяна Віталіївна.
Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Тетяна Віталіївна Бреславець; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2004.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.