Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Бовкун Алла Олександрівна - Дослідження фізико-хімічних процесів плавлення і розробка технології пастоподібних плавлених сирі...
Бовкун Алла Олександрівна - Дослідження фізико-хімічних процесів плавлення і розробка технології пастоподібних плавлених сирі...
Автореферат/Дисертація
Автор: Бовкун Алла Олександрівна
Дослідження фізико-хімічних процесів плавлення і розробка технології пастоподібних плавлених сирі... : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній
Автор: Бовкун Алла Олександрівна
Дослідження фізико-хімічних процесів плавлення і розробка технології пастоподібних плавлених сирі... : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 139402
Главный филиал
Бовкун, Алла Олександрівна.
Дослідження фізико-хімічних процесів плавлення і розробка технології пастоподібних плавлених сирів з використанням кисломолочного сиру : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Алла Олександрівна Бовкун; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2004.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів.
A 139402
Главный филиал
Бовкун, Алла Олександрівна.
Дослідження фізико-хімічних процесів плавлення і розробка технології пастоподібних плавлених сирів з використанням кисломолочного сиру : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Алла Олександрівна Бовкун; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2004.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів.