Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Ткач Надія Іванівна - Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини
Ткач Надія Іванівна - Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини
Автореферат/Дисертація
Автор: Ткач Надія Іванівна
Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній
Автор: Ткач Надія Іванівна
Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 139525
Главный филиал
Ткач, Надія Іванівна.
Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Надія Іванівна Ткач; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2004.– 18 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Товарознавство харчових продуктів.
A 139525
Главный филиал
Ткач, Надія Іванівна.
Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Надія Іванівна Ткач; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2004.– 18 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Товарознавство харчових продуктів.