Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Мельник Оксана Юріївна - Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при ...
Мельник Оксана Юріївна - Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при ...
Автореферат/Дисертація
Автор: Мельник Оксана Юріївна
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при ... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
Автор: Мельник Оксана Юріївна
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при ... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 145259
Главный филиал
Мельник, Оксана Юріївна.
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Оксана Юріївна Мельник; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2005.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.
A 145259
Главный филиал
Мельник, Оксана Юріївна.
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Оксана Юріївна Мельник; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2005.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.