Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Зайцева Галина Тимофіївна - Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів
Зайцева Галина Тимофіївна - Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів
Книга
Автор: Зайцева Галина Тимофіївна
Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів : Підруч. для проф.-техн. навч. закл.
Видавництво: Вікторія, 2002 г.
ISBN 966-95870-6-9
Автор: Зайцева Галина Тимофіївна
Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів : Підруч. для проф.-техн. навч. закл.
Видавництво: Вікторія, 2002 г.
ISBN 966-95870-6-9
(UA) Книга
XIII> 48939
570561 Главный филиал
Зайцева, Галина Тимофіївна.
Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів : Підруч. для проф.-техн. навч. закл. / Галина Тимофіївна Зайцева, Тамара Миколаївна Горпинко.– К. : Вікторія, 2002.– 400 с.
10 000 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-95870-6-9 : 20.00.
ББК Л865
ББК Л997
-- 1. Кондитерські вироби, борошняні – Підручники, посібники.
XIII> 48939
570561 Главный филиал
Зайцева, Галина Тимофіївна.
Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів : Підруч. для проф.-техн. навч. закл. / Галина Тимофіївна Зайцева, Тамара Миколаївна Горпинко.– К. : Вікторія, 2002.– 400 с.
10 000 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-95870-6-9 : 20.00.
ББК Л865
ББК Л997
-- 1. Кондитерські вироби, борошняні – Підручники, посібники.