Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Іванова Ірина Євгенівна - Оцінка сортів черешні української селекції на придатність до заморожування, зберігання та наступн...
Іванова Ірина Євгенівна - Оцінка сортів черешні української селекції на придатність до заморожування, зберігання та наступн...
Автореферат/Дисертація
Автор: Іванова Ірина Євгенівна
Оцінка сортів черешні української селекції на придатність до заморожування, зберігання та наступн... : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
Автор: Іванова Ірина Євгенівна
Оцінка сортів черешні української селекції на придатність до заморожування, зберігання та наступн... : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 153683
Главный филиал
Іванова, Ірина Євгенівна.
Оцінка сортів черешні української селекції на придатність до заморожування, зберігання та наступної переробки : автореф. дис ... канд. с.-г. наук : 05.18.03 / Ірина Євгенівна Іванова; В.о. Нац. аграр. ун-т.– К. : [б.в.], 2005.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Первинна обробка та зберігання продуктів рослинництва.
A 153683
Главный филиал
Іванова, Ірина Євгенівна.
Оцінка сортів черешні української селекції на придатність до заморожування, зберігання та наступної переробки : автореф. дис ... канд. с.-г. наук : 05.18.03 / Ірина Євгенівна Іванова; В.о. Нац. аграр. ун-т.– К. : [б.в.], 2005.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Первинна обробка та зберігання продуктів рослинництва.