Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Ножечкіна Галина Миколаївна - Дослідження складу та якості молока і його раціональе використання у виробництві м'яких та розсол...
Ножечкіна Галина Миколаївна - Дослідження складу та якості молока і його раціональе використання у виробництві м'яких та розсол...
Автореферат/Дисертація
Автор: Ножечкіна Галина Миколаївна
Дослідження складу та якості молока і його раціональе використання у виробництві м'яких та розсол... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Ножечкіна Галина Миколаївна
Дослідження складу та якості молока і його раціональе використання у виробництві м'яких та розсол... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 151829
Главный филиал
Ножечкіна, Галина Миколаївна.
Дослідження складу та якості молока і його раціональе використання у виробництві м'яких та розсольних сирів : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Галина Миколаївна Ножечкіна; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2009.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.
A 151829
Главный филиал
Ножечкіна, Галина Миколаївна.
Дослідження складу та якості молока і його раціональе використання у виробництві м'яких та розсольних сирів : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Галина Миколаївна Ножечкіна; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2009.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.