Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Маяк Віталій Іванович - Наукове обгрунтування процесів та удосконалення обладнання виробництва концентрованих продуктів з...
Маяк Віталій Іванович - Наукове обгрунтування процесів та удосконалення обладнання виробництва концентрованих продуктів з...
Автореферат/Дисертація
Автор: Маяк Віталій Іванович
Наукове обгрунтування процесів та удосконалення обладнання виробництва концентрованих продуктів з... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автор: Маяк Віталій Іванович
Наукове обгрунтування процесів та удосконалення обладнання виробництва концентрованих продуктів з... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 150374
Главный филиал
Маяк, Віталій Іванович.
Наукове обгрунтування процесів та удосконалення обладнання виробництва концентрованих продуктів з плодоовочевої сировини : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Віталій Іванович Маяк; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2010.– 34 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 150374
Главный филиал
Маяк, Віталій Іванович.
Наукове обгрунтування процесів та удосконалення обладнання виробництва концентрованих продуктів з плодоовочевої сировини : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Віталій Іванович Маяк; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2010.– 34 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.