Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Трощий Тетяна Володимирівна - Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у ск...
Трощий Тетяна Володимирівна - Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у ск...
Автореферат/Дисертація
Автор: Трощий Тетяна Володимирівна
Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у ск... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Автор: Трощий Тетяна Володимирівна
Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у ск... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 152220
Главный филиал
Трощий, Тетяна Володимирівна.
Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Тетяна Володимирівна Трощий; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2007.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.
A 152220
Главный филиал
Трощий, Тетяна Володимирівна.
Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Тетяна Володимирівна Трощий; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2007.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.