Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Півень Олена Миколаївна - Технологія стабілізації харчових жирів щодо окиснювального псування
Півень Олена Миколаївна - Технологія стабілізації харчових жирів щодо окиснювального псування
Автореферат/Дисертація
Автор: Півень Олена Миколаївна
Технологія стабілізації харчових жирів щодо окиснювального псування : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Автор: Півень Олена Миколаївна
Технологія стабілізації харчових жирів щодо окиснювального псування : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 157753
Главный филиал
Півень, Олена Миколаївна.
Технологія стабілізації харчових жирів щодо окиснювального псування : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Олена Миколаївна Півень; В.о. Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут".– Харків : [б.в.], 2007.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія жирів, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів.
A 157753
Главный филиал
Півень, Олена Миколаївна.
Технологія стабілізації харчових жирів щодо окиснювального псування : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Олена Миколаївна Півень; В.о. Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут".– Харків : [б.в.], 2007.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія жирів, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів.