Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Технологія галузі
Технологія галузі
(UA) Книга
B 44057
Главный филиал
Технологія галузі : Метод. вказівки до викон. курс. проекту з технології хлібопекар. вир-ва для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" ден. та заоч. форм навч. / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Наталія Іванівна Берзіна, Віра Іванівна Дробот, Володимир Миколайович Ковбаса; Відп. за вип. Віра Іванівна Дробот.– К. : НУХТ, 2002.– 64 с.
150 пр. – На укр. яз. : 3.20.
ББК Л83я73
-- 1. Хліб та хлібобулочні вироби – Технологія.
B 44057
Главный филиал
Технологія галузі : Метод. вказівки до викон. курс. проекту з технології хлібопекар. вир-ва для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" ден. та заоч. форм навч. / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Наталія Іванівна Берзіна, Віра Іванівна Дробот, Володимир Миколайович Ковбаса; Відп. за вип. Віра Іванівна Дробот.– К. : НУХТ, 2002.– 64 с.
150 пр. – На укр. яз. : 3.20.
ББК Л83я73
-- 1. Хліб та хлібобулочні вироби – Технологія.