Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Щербакова Тетяна Віталіївна - Стабілізація природного кольору продуктів переробки фруктів і овочів
Щербакова Тетяна Віталіївна - Стабілізація природного кольору продуктів переробки фруктів і овочів
Автореферат/Дисертація
Автор: Щербакова Тетяна Віталіївна
Стабілізація природного кольору продуктів переробки фруктів і овочів : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Щербакова Тетяна Віталіївна
Стабілізація природного кольору продуктів переробки фруктів і овочів : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 161184
Главный филиал
Щербакова, Тетяна Віталіївна.
Стабілізація природного кольору продуктів переробки фруктів і овочів : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Тетяна Віталіївна Щербакова; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2009.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Товарознавство харчових продуктів.
A 161184
Главный филиал
Щербакова, Тетяна Віталіївна.
Стабілізація природного кольору продуктів переробки фруктів і овочів : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Тетяна Віталіївна Щербакова; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2009.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Товарознавство харчових продуктів.