Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Червоний Віталій Миколайович - Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення
Червоний Віталій Миколайович - Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення
Автореферат/Дисертація
Автор: Червоний Віталій Миколайович
Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автор: Червоний Віталій Миколайович
Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 168443
Главный филиал
Червоний, Віталій Миколайович.
Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Віталій Миколайович Червоний; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2011.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 168443
Главный филиал
Червоний, Віталій Миколайович.
Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Віталій Миколайович Червоний; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2011.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.