Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Сабадош Ганна Олександрівна - Технологія десертів молочних з використанням карагінанів
Сабадош Ганна Олександрівна - Технологія десертів молочних з використанням карагінанів
Автореферат/Дисертація
Автор: Сабадош Ганна Олександрівна
Технологія десертів молочних з використанням карагінанів : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автор: Сабадош Ганна Олександрівна
Технологія десертів молочних з використанням карагінанів : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 168432
Главный филиал
Сабадош, Ганна Олександрівна.
Технологія десертів молочних з використанням карагінанів : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ганна Олександрівна Сабадош; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2011.– 17 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.
A 168432
Главный филиал
Сабадош, Ганна Олександрівна.
Технологія десертів молочних з використанням карагінанів : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ганна Олександрівна Сабадош; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2011.– 17 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.