Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Бойко Юрій Іванович - Дослідження процесу подрібнення зернових продуктів і розроблення нової конструкції кулькового под...
Бойко Юрій Іванович - Дослідження процесу подрібнення зернових продуктів і розроблення нової конструкції кулькового под...
Автореферат/Дисертація
Автор: Бойко Юрій Іванович
Дослідження процесу подрібнення зернових продуктів і розроблення нової конструкції кулькового под... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автор: Бойко Юрій Іванович
Дослідження процесу подрібнення зернових продуктів і розроблення нової конструкції кулькового под... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 172887
Главный филиал
Бойко, Юрій Іванович.
Дослідження процесу подрібнення зернових продуктів і розроблення нової конструкції кулькового подрібнювача : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Юрій Іванович Бойко; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2006.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 172887
Главный филиал
Бойко, Юрій Іванович.
Дослідження процесу подрібнення зернових продуктів і розроблення нової конструкції кулькового подрібнювача : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Юрій Іванович Бойко; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2006.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.