Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Коцюмбас І. Я. - Експертиза напівфабрикатів м'ясних та м'ясо-рослинних січених мікроструктурним методом
Коцюмбас І. Я. - Експертиза напівфабрикатів м'ясних та м'ясо-рослинних січених мікроструктурним методом
Книга
Автор: Коцюмбас І. Я.
Експертиза напівфабрикатів м'ясних та м'ясо-рослинних січених мікроструктурним методом : метод. рек.
Видавництво: Афіша, 2011 г.
ISBN 978-966-325-150-9
Автор: Коцюмбас І. Я.
Експертиза напівфабрикатів м'ясних та м'ясо-рослинних січених мікроструктурним методом : метод. рек.
Видавництво: Афіша, 2011 г.
ISBN 978-966-325-150-9
(UA) Книга
XIII> 60909
710783 Главный филиал
Коцюмбас, І. Я.
Експертиза напівфабрикатів м'ясних та м'ясо-рослинних січених мікроструктурним методом : метод. рек. / І. Я. Коцюмбас, Г. І. Коцюмбас, О. М. Щебентовська.– Львів : Афіша, 2011.– 80 с. : іл.
Авт. на обкл. не зазнач.– 500 пр.– Бібліогр.: с. 78-80 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-325-150-9 : 10.00.
ББК Л92-14
-- 1. Експертиза, ветеринарно-санітарна – Методичні посібники. 2. М'ясо та м'ясопродукти – Експертиза.
XIII> 60909
710783 Главный филиал
Коцюмбас, І. Я.
Експертиза напівфабрикатів м'ясних та м'ясо-рослинних січених мікроструктурним методом : метод. рек. / І. Я. Коцюмбас, Г. І. Коцюмбас, О. М. Щебентовська.– Львів : Афіша, 2011.– 80 с. : іл.
Авт. на обкл. не зазнач.– 500 пр.– Бібліогр.: с. 78-80 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-325-150-9 : 10.00.
ББК Л92-14
-- 1. Експертиза, ветеринарно-санітарна – Методичні посібники. 2. М'ясо та м'ясопродукти – Експертиза.